Naar inhoudNaar navigatieVolg ons op twitter
10% korting

Onze werkwijze

 

Na een of meerdere gesprekken wordt een vrijblijvende aanbieding gemaakt. Onze adviezen zijn "up to date" en deze moedigen aan om na te denken over de mogelijkheden die er zijn. Wat verstandig is om te doen maar vooral wat niet te doen. Zo ontstaat de oplossing die past! Het plan wordt goed gedocumenteerd uitgewerkt. Op enig moment wordt met de installateur gesproken om de effecten op de bouw en de installaties door te nemen.    

Brug

 

 

Tijdens de bouw neemt Filament de specifieke begeleiding van de aannemer en de installateur op zich. Vanaf de opstart wordt meegekeken en op een bepaald moment wordt ingehaakt. Filament doet de inkoop van domotica apparatuur, assembleert de door ons vooraf geprogrammeerde componenten, laat de live-test draaien, ondersteund ondertussen de installateur en als laatste wordt de oplevering gedaan inclusief gebruikersinstructie. Tijdens het inhuizen worden de gebruikers begeleid zodat de bediening goed van start gaat. In een afgebakende periode daarna wordt op gezette momenten een evaluatie gedaan met eventueel kleine aanpassingen in de programmering. Maar onze praktijk wijst uit dat dit vaak overbodig is.

Lichttrends

Caravaggio matt

Lightyears introduceerde recentlijke een aanvulling op het assortiment Caravaggio lampen. Naast de bestaande en bekende modellen en kleurstellingen is er een nieuwe matte variant

Lees meer

Nieuws