Naar inhoudNaar navigatieVolg ons op twitter
10% korting

Domotica

Domotica is een automatiseringsvorm voor vele technische installaties en apparaten in gebouwen zoals woningen, winkels en kantoren. In essentie wordt de elektrotechnische installatie anders aangelegd. Er zijn mogelijkheden voor bedrade en zelfs (gedeeltelijk) draadloze systemen. Domotica kan worden toegepast in nieuwbouw maar ook in de bestaande bouw.


Diversetasters2


    

Met domotica gaat dit allemaal anders, met als uitgangspunten eenvoudiger in bediening, design in techniek, flexibiliteit bij interieurwijzigingen en comfortabeler voor bewoners en gebruikers in werk- en leefgenot.

Licht brengt sfeer, zeker als het per situatie goed wordt ingesteld. Met domotica gaat dit gemakkelijker dan met losse dimmers. Een favoriete lichtstand van één of meerdere lampen is zo geregeld. En wat denken, met één druk op de knop al het licht uitschakelen.


Iphone ipad     

Installaties met elkaar laten samenwerken behoord tot de mogelijkheden. Een afwezigheidscenario instellen met één druk op de knop; de beveiliging gaat op scherp, de afwezigheidslichtscène gaat aan, de verwarming gaat in de spaarstand en de gordijnen gaan op een gezette tijd dicht en later open.

Bij brandalarm gaan de rolluiken automatisch omhoog, de ventilatie wordt uitgeschakeld en de vluchtwegverlichting gaat branden.

Domotica richt zich op eenvoudige en automatische bediening, met de nadruk op begrijpelijk. Onze domotica systemen zijn zo gerealiseerd dat de gebruikers eigenlijk nooit nazorg vragen. Gemak dient de mens!Lichttrends

Caravaggio matt

Lightyears introduceerde recentlijke een aanvulling op het assortiment Caravaggio lampen. Naast de bestaande en bekende modellen en kleurstellingen is er een nieuwe matte variant

Lees meer

Nieuws